about us

Alone we are strong
together we are stronger

We vinden het belangrijk om een ​​bedrijf op te bouwen dat organisaties helpt bij de regie op veiligheid. International House of Safety B.V. is gevormd door een groep toonaangevende branchespecialisten met verschillende achtergronden, unieke vaardigheden en met uitstekende nationale en internationale reputaties. Wij zijn van mening dat het de tijd is om krachten te bundelen binnen 1 organisatie, zodat u als opdrachtgever niet 1 persoon heeft met kennis, maar een persoon die een heel team van specialisten om zich heen heeft, zodat u verzekerd bent van de juiste op maat gemaakte oplossing. 

Een mix van expertise en flexibiliteit is de sleutel tot wat Regie op Veiligheid anders maakt. We weten dat er soms specialistische kennis, extra middelen of begeleiding nodig is voor een bepaalde planningsfase, een verandering binnen de organisatie of een team om het project van begin tot eind te beheren, en dat is wat we bieden. 

Binnen het veiligheidsdomein bestaan er diverse specialisaties, onze veiligheidsregisseurs werken oplossingsgericht, werken onderling samen voor kennisoverdracht en beschikken over een ruim netwerk. U krijgt altijd een professionele en adviserende service. Ons doel is om u beter uit te rusten om zo een veilige en succesvolle organisatie neer te zetten. Door eerst de risico’s in kaart te brengen, waarbij we ook goed kijken naar de huidige wet en regelgeving, zorgen we ervoor dat u precies weet waar uw verantwoordelijkheden liggen en waar wij u mee kunnen assisteren om risico’s voor u en uw organisatie te minimaliseren.

Onze teamleden komen vanuit strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zij hebben kennis van de laatste wet- en regelgeving, nieuwste technieken en zijn veelal op de hoogte van de laatste trends. Tevens worden wij regelmatig gevraagd voor trainingen, gastcolleges of als medeauteur aan branche gerelateerde documenten.

Wij houden de regie op uw veiligheid, u de regie op uw organisatie.


“It’s kind of fun to do the impossible.”

Bill van Oudheusden – In memoriam –

“By failing to prepare you are preparing to fail”

Benjamin Franklin

Let’s connect! It will only cost a coffee

Wilt u weten wat we voor u, uw team en uw bedrijf kunnen betekenen? In een vrijblijvend gesprek, informeren wij u graag naar de mogelijkheden.